KOLACIA zahajuje novou sezonu 2013-2014

30.08.2013 20:57

Kolácia zahajuje novou sezonu.

 

   Všem našim příznivcům a milovníkům moravského folkloru sdělujeme, že jsme úspěšně ukončili letošní sezonu. Folklorní soubor Kolacia v minulé sezoně úspěšně vystoupil na jarmarku v Krupce, v domě seniorů v Dubí, na Hrobských slavnostech a ve Vtelně. Je pro nás velmi potěšující, že severočeské publikum přijímá moravský folklor velmi příznivě . V několika případech si vyžádalo opakování koncertu.

  Pro další sezonu připravujeme nový blok těch nějhezčích a málo hraných moravských písní a pořad moravských Vánočních lidových písní a koled, kterým chceme obohatit letošní „hudební“ Vánoce v Teplickém regionu. Jsme rádi, že se publiku naše provedení moravských lidových písní líbí. Potlesk publika je pro nás velkým oceněním. Veškerá naše činnost je prezentována na našich webových stránkách : www.kolacia.webnode.cz. Náš soubor v současné době řeší doplnění kapely o houslistu a o cymbalistu s nástrojem.

   Rádi uvítáme na našich koncertech všechny, kdo mají rádi moravský folklor. Termíny a místa konání koncertů uvádíme postupně na našich webových stránkách.

   Děkujeme na tomto místě paní MUDr.Vaňkové z Teplic za finanční pomoc, která nám umožňuje zaplatit naši nejnutnější režii a úspěšně pokračovat v naší činnosti.

                                                  Jednatel souboru Jiří Žamboch

—————

Zpět